Bilder av ødeleggelsen ''Berit'' lagde

Fyy for et vær det har vært nå de siste dagene! ''Berit'' kan gå å legge seg nå for en good stund. Har aldri sett noe så enormt. Hus er ødelagt, hytter er raserte, båter ligger høyere en kaiene til og med. Vannstanden har økt noe enormt så nå er jeg glad det begynner å gå tilbake til det normale!

Jeg dro til mamma i går ettermiddag og nå aner jeg ikke når jeg kommer meg hjem! Veiene er stengte, ødelagte og havet slår enda litt over. Var der borte og så sammen med mor, far og Maja når det var lyst og da tok jeg mange bilder.

Båter var knuste, ødelagte og kastet opp på land!Her er det en rorbu som er revet opp fra bakken og ligger helt på skrå ned mot fjæra!Trenger jeg si noe, veien er borte og kastet i havet, steiner er borte, hele autovernet er borte og lykte og strømstolpene er knekte. Du ser de bare henger etter ledningene..Huff!Fotballbanen var oversvømt av vann i går var det noen dom fortalte meg og i dag er den full av steiner og de fleste målene er i ustand + banen er rullet sammen nederst i hjørnet. (som vist på bildet)

Legger ut flere bilder den dagen jeg er kommet hjem.

-Hvordan har været vært der du bor?
-Har det vært mye ødeleggelser?

-Elise Kristin

2 kommentarer

May-Teresa

26.nov.2011 kl.16:40

wow!

Rikke Rye-Holmboe

26.nov.2011 kl.16:50

Å herregud! Tragisk.. Her i Tromsø har det bare vært mye oversvømmelser, men ikke store tap så vidt jeg vet.

Skriv en ny kommentar

Elise Kristin

Elise Kristin

15, Karasjok

Kategorier

Arkiv

hits