Tilbakeblikk - året 2011

Ahh, lenge siden nå.. Eller bare 2 dager. Nå når det er ferie skjer det jo nesten aldri noe, sover lenge, er oppe lenge, sitter for det meste på pcen, spiser masse mat, er med familien, sover, sover og sover. Det er bare 3 dager igjenn til vi begynner på skolen! Kjipt.. Men gleder meg til å være ferdig med dette siste halve året på ungdomsskolen. ♥ Siden dette er den siste dagen i året skal jeg lage noen innlegg iløpet av dagen med en oppsumering fra de forskjellige månedene i året! 

JANUAR:I samfunnsfagen skulle vi skrive om en massaker sammen med to andre i klassen. Jeg var da sammen med Anna og Amanda.Jeg hadde ofte kameraet med med på skolen, og da tok vi en god del bilder i friminuttene.Var på klubben og spiste vafler . ♥

Det var denne måneden jeg fikk kulturkortet mitt :-DHaha, knuste pepperkakehuset.Vi skulle også skrive en filmraport om Finding Neverland..

 

FEBRUAR:I norsken skulle vi skrive en tekst om et bilde vi tok i en av timene. Og her er bildet jeg skrev om.


LOFOTNATTA! Minne for livet. Utrolig herlig natt ♥


Et random bilde jeg postet i denne måneden.

MARS:Jeg satt barnevakt for lillesøstra mi ♥Postet et innlegg om skikongen min Petter Northug ♥Haha, Var jo overlykkelig over at farmen startet igjenn .
Denne måneden sto jeg utrolig mye på ski i Nappbakken.

Ellers gikk sikringa på kklubben når vi var der, hadde en filmanmeldelse, hadde noen gjesteinnlegg fra Magnus, utplassering og konf.undervisning

Ble et litt langt innlegg så avslutter her. Lager noen innlegg til om resten av månedene, så følg med :-)

-Har du gjort noe av det samme som meg i januar, februar og mars?

-Elise Kristin 

Én kommentar

Kaia W. Sørenmo

31.des.2011 kl.10:46

Fine bilder, Kos deg i kveld!

Kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

Elise Kristin

Elise Kristin

15, Flakstad

Kommenterer bestandig tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits