Brann på selveste Ramberg....

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp siden det er første skoledag, men skulle bare oppdatere bloggen litt først ♥

I går kveld rett før klokken 22.00 ble det meldt fra til brannvesen at det var brann her på Ramberg. Orker ikke å si verken navn eller noe annet, i tilfelle de som bodde der helst ikke ville det! Men jeg satt nede i stua, og vi er nabo med kommunehuset der garasjen til brannbilene er. Så jeg satt og så på at mannskapet kom kjørende, løp inn i rommet der de har utstyret og at de løp ut i brannbilene. Jeg fikk etterpå med meg hvilken vei de kjørte og gikk ut i den andre halvdelen av huset. Brannbilene kjørte aldri opp den lange bakken som vi ser fra vinduet og løp ut. Med en gang jeg kom ut døra så jeg blålys og gikk sammen med lillebroren min bortover veien. Når vi var kommet halvveis mellom vårt hus og deres hus gikk det plutselig et lys opp for meg hvem det var sitt hus. Det er 2 hus mellom oss, men nå må jeg snart gå og fikse meg siden det er første skoledag ....

Mer om saken kan dere lese her :

-Lofot-tidende
-Lofotposten
-Flakstadnytt


OBS://Legger til dette bildet bare for at det allerede er publisert på nettaviser!!

Måtte til og med sende inn en mail til Lofotposten om at de måtte endre på hva de hadde skrevet i innlegget der. De hadde skrevet at det var bare i garasjen det brant, men det var jo ikke i garasjen i det hele tatt. De som hadde sett på helt ifra den oppsto sa det mest sansynlig var på badet brannen begynte. 

OBS: Ingenting av det som står i innlegget er bekreftet 100%, som feks. hvor den oppsto. Dette er bare tanker vi som så på fortalte hverandre og kunne tenke oss.!

-Har du opplevd dette?
-Har du sett på noe som dette?

-Elise Kristin 

Én kommentar

Bernt Erik Sandnes

03.jan.2012 kl.09:49

Jepp, har opplevd mange branner opp i gjennom årene og det er mitt mareritt. Synes veldig synd på de som opplever dette ja.

Her er en brann jeg blant annet filmet -> http://www.t-a.no/nyheter/article173307.ece

Bra du rettet på det som ble skrevet.

Håper du får en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Elise Kristin

Elise Kristin

15, Flakstad

Kommenterer bestandig tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits