Tilbakeblikk - året 2011 DEL 3

I dag fikk jeg aldri tid til noe blogging siden jeg dro på trening rett etter skolen. Det var utrolig deilig og begynne på igjenn etter en lang jul meg masse god mat, godter og kaker. Holdt på i 1 time før jeg og Maja dro og tok sol noe jeg elsker siden jeg blir så fort brun ♥

Jeg ventet i nesten 2 timer før jeg dusjet sånn at fargen ikke skulle vaskes bort. Mens jeg ventet gjorde jeg ingenting annet enn så klart lekser.. Hadde lekser til i dag, vi har til i morgen og til og med fredag. Jeg lider allerede etter 2 dager av tidsmangel i hverdagen. Når jeg var ferdigdusjet slang jeg på meg en treningsbukse og en genser før jeg gikk bort på biblioteket, der det er kveldsmat hver onsdag for oss ungdommer.


MAI:

Bildene er ikke i rett rekkefølge! 


Konfirmasjon! En dag jeg aldri kommer til å glemme. ♥
I mat og helsen skulle vi lage mat og etterpå servere denne maten til gjester som kom. Ovenfor er det et gruppebilde av halle klassen + gjestene. 


Jeg gikk en tur sammen med mor ♥ 


Konfirmasjon
Det var klassen min som arrangerte 17.mai i år for å tjene inn penger til polenturen vi skal på i mars. Gleder meg noe sykt til denne turen! Shopping, historier, minner, klassen, alt blir bare herlig!


Søppelplukking... Jeg og Amanda sa frivillig at vi kunne plukke på Flakstadstranda, men det var jo ikke noe serlig lurt fant vi ut. Da vi kom på skolen ble kjørt bort til stranda av viserektoren vår og så begynte vi nermest parkeringsplassen. Vi plukket i en time, to timer, tre timer, fir...... Ja, helt til klokken 14.00 hvist jeg ikke husker helt feil at det var klokken 14.30. Kan være det samme. Men ja, for hver ting vi plukket måtte vi skrive det ned på ei liste vi fikk siden søppelselskapet hadde en undersøkelse eller noe sånt. Det possitive var at vi fikk 2 brus og 4 boller hver, dette var da dobbelt så mye som de andre. 

Leksedager på skolen.....

Det var nå jeg bestandig lå øverst på tetris og var helt avhengig, men nå synes jeg det begynner å bli litt kjedelig..
Engelsktentamen! Kan ikke si det var noe gøy. Vi fikk jo ikke snakke med hverandre og jeg kan ikke sitte i ro på en stol helt muse stille i 5 1/2 time, så jeg og Ronja kom tilfeldigvis i kontakt på en eller annen måte. Eheheh.. Ronja drakk også så mye vann denne tentamen at hun kastet opp som et av bildene over viser. (Der hun står ved siden av vasken)

Gavebordet ♥

Meg før vi dro i kirka.


Gaveåpning hos mamma dagen etter konfirmasjonen.

Jeg skal ærlig innrømme jeg savner denne måneden mest av alle månedene i 2011! Alle innleggene og mange flere bilder finner dere vist dere går inn HER.

Juli:


Ferie! I 2011 var det Byske havsbad som var feriemålet vårt. Elsker denne plassen og anbefales!
Bursdaaaag ♥ Ida kom til meg og morgenen og ga meg frokost på senga. Cola og sjokolade, en god start på dagen. Etter jeg hadde fått på meg og var ferdig på badet tok vi turen til Leknes der vi spiste middag. Vi dro aller først på nille og kjøpte bursdagslys. Etter det shoppet vi litt før vi gikk til Lille Milano der vi spiste middag. Ida spurte han servitøren om han kunne sette på disse lysene på durumen min og tenne på de. Han gjorde dette og når jeg skulle spise var maten min full av stearin på toppen der lysene hadde stått.

Gjesteinnlegg fra Maja ♥ 

Ett av mine få innkjøp

Her er ett av mine morsomme funn når jeg skulle lage meg frokost! ''Den orginale'', men samtidig står det '' Ny og bedre''! Haha, måtte le da jeg fant det ut.
Speiderleir på Skogsøya! Kjempekoselig . ♥Byske havsbad ♥


 

En videoblogg jeg og broren min laget i denne måneden.

-Hva gjorde du i disse månedene?
-Hvor var du på feire?

-Elise Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise Kristin

Elise Kristin

15, Flakstad

Kommenterer bestandig tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits